kheirosalus

Com et podem ajudar?

La Quiropràctica és un procés i tot procés requereix temps.

La Quiropràctica té un enfocament holístic de la persona i la salut. L'objectiu de la quiropràctica no és tractar cap molèstia o malaltia, sinó ajudar que el cos s'estabilitzi i s'autoreguli


Amb tècniques manuals la Quiropràctica intenta restablir el funcionament normal del Sistema Nerviós Central, de manera que pretén recuperar la funció de la zona del cos afectada. La Quiropràctica és apta per a qualsevol persona (infants, adults, persones grans, embarassades, etc.) perquè té cura del sistema nerviós i pot millorar el benestar tant en l'àmbit físic, químic com emocional


Principalment ens visiten persones amb problemes relacionats amb la columna vertebral i les articulacions com per exemple mal d'esquena, ciàtica, mal de cervicals, lumbàlgia,  vertigen, migranyes, escoliosi, asma, hèrnies discals o problemes posturals, però també vénen a ajustar-se regularment persones que no presenten molèsties o símptomes de malalties perqué volen prevenir i mantenir una columna vertebral sana.


No tots els problemes de salut poden ser atribuïts directament a les subluxacions vertebrals,  però hi ha estudis que mostren que la correcció de les subluxacions pot portar a una millora i a una recuperació de la salut. Mitjançant ajustos quiropràctics, una bona higiene postural i bons hàbits (alimentació variada, descans, exercici físic, actitud positiva) es poden prevenir les subluxacions.

"Hi ha una gran diferència entre tractar els símptomes i ajustar la causa"  
Daniel David Palmer (1845-1913), fundador de la Quiropràctica.

Familia.Flaction.es/autores/Eucalyp

Per adults i families

Tenir cura de la nostra columna vertebral té grans beneficis en l'ambit físic, químic i emocional. En general la cura quiropràctica millora la flexibilitat i el rang de moviment, millora l'alineació postural, millora el rendiment físic i intel·lectual. Altres exemples són la millora de la hiperactivitat i l'estat d'ànim, la reducció dels dolors crònics, l'activació del sistema immunològic i l'equilibri del sistema nerviós. 

Adolescents.Flaction.es/autores/Freepik

Per infants i adolescents

Des de les poques setmanes de vida un infant pot ajustar-se. Durant la gestació i el part els nadons poden experimentar estrès, per això és important avaluar els seus reflexos primaris i columna vertebral. En créixer poden adoptar males postures, portar excés de càrrega, patir caigudes o dolors de creixement. La restauració del funcionament del sistema nerviós ajuda al desenvolupament i creixement adequat.

Grans.Flaction.es/autores/Smashicons

Per persones grans

A mesura que avancem en edat la capacitat de regeneració del cos és més lenta i, segons les accions realitzades al llarg de la vida, apareixen malestars i problemes relacionats amb el deteriorament del cos. Treballar la columna vertebral té múltiples beneficis en la salut de persones grans, millorant la mobilitat, la flexibilitat, l'equilibri i reduint el risc de caigudes i lesions. Les tècniques utilitzades són específiques i segures.

Embarassada.Flaction.es/autores/Monkik

Per embarassades

Durant el procés d'embaràs es produeixen canvis físics i hormonals. Aquests canvis poden produir desalineacions estructurals en la columna i les articulacions, especialment incrementant-se els dolors a la part baixa de l'esquena. La Quiropràctica pot optimitzar el sistema nerviós, millorar l'equilibri pèlvic i l'alineació de la columna, així com ajudar a portar un embaràs i postpart més sa.

La columna i la teva postura són el reflex de la teva salut.

L'origen de la paraula Quiropràctica ve del grec i significa kheiros que vol dir "mà" o "fet amb les mans", i práktikos que vol dir "pràctica".

La primera visita i el pla de cura

Durant la primera visita realitzarem una petita entrevista per conèixer la vostra història clínica fins a l'actualitat. Seguidament fem una exploració física amb proves neurològiques per avaluar l'estat de la columna i del sistema nerviós.


A la segona visita, després d'estudiar el cas de forma personalitzada, et presentem un informe i t'oferim el pla de cura més adient. Finalment, consensuem l'objectiu a assolir i iniciem el primer ajust o sessió. 


La cura Quiropràctica és un procés per anar cap a l'estat de benestar complet.  Consta de vàries etapes:


1- Cura intensiva: fase inicial on es dóna la restauració vertebral, es caracteritza per visites més freqüents per alentir la degeneració i preparar estructuralment la columna i el sistema nerviós.

2- Reconstrucció i estabilització: fase correctiva on hi ha una millora de la condició per la correcció de les subluxacions. Aquesta fase varia segons l'edat, la condició i l'estat de la columna vertebral.

3- Benestar i manteniment: fase de benestar on s'arriba a una millora del benestar i la qualitat de vida. Els ajustos són menys freqüents i l'objectiu és mantenir la salut i la funció òptima del cos.

Mai no és massa d'hora ni massa tard per estar més saludables i guanyar en benestar! ​
T'acompanyem en el camí cap a la salut plena

Si vols conèixe'ns posa't en contacte amb nosaltres i t'explicarem com la cura de la teva columna vertebral pot millorar la teva salut.

Demana cita ara!